Incredible Crypto Quiz 2 Answers – BeQuizzed

Must read

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Incredible Crypto Quiz 2 Answers

Do you want 100% correct Incredible Crypto Quiz 2 Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Incredible Crypto Quiz 2 Answers will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Q 1. WHAT TYPE OF TECHNOLOGY DOES CRYPTOCURRENCY DEPEND ON?

Option:-

  • Cryptochain
  • Blockchain
  • Bankchain
  • Fiatchain

Correct Answer: Blockchain

Q 2. BITCOIN WAS THE ONLY FORM OF CRYPTOCURRENCY UNTIL WHAT YEAR?

Option:-

  • It is still the only form.
  • 2018
  • 2013
  • 2011

Correct Answer: 2011

Q 3. WHAT IS THE TERM FOR CURRENCY THAT IS REGULATED BY THE GOVERNMENT (SUCH AS PAPER MONEY)?

Option:-

  • Tangible currency
  • Guber currency
  • Fiat Currency
  • Aubit currency

Correct Answer: Fiat Currency

Option:-

  • Stellar
  • VeChain
  • Amp
  • Ethereum

Correct Answer: Ethereum

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

Q 5. WHAT WAS THE FIRST FORM OF CRYPTO?

Option:-

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Ethereum
  • Stellar

Correct Answer: Bitcoin

Q 6. CRYPTO IS PART OF A SYSTEM THAT DOES NOT RELY ON A SINGLE PERSON OR ORGANIZATION. WHAT IS THIS TERM?

Option:-

  • Technological
  • Advanced
  • Decentralized
  • Unconnected

Correct Answer: Decentralized

Q 7. WHICH NAME DOES THE ANONYMOUS CREATOR OF BITCOIN GO BY?

Option:-

  • Barry Silbert
  • Satoshi Nakamoto
  • Nick Szabo
  • Bill Gates

Correct Answer: Satoshi Nakamoto

Q 8. POLKADOT AND CARDANO WERE BOTH CREATED BY DIFFERENT PEOPLE, BOTH OF WHICH WERE INITIAL MEMBERS OF WHICH FORM OF CRYPTOCURRENCY?

Option:-

  • Ethereum
  • Bitcoin Cash
  • Chainlink
  • Bitcoin

Correct Answer: Ethereum

Q 9. WHAT IS THE PROCESS OF ADDING AND VERIFYING TRANSACTIONS TO THE BLOCKCHAIN?

Option:-

  • Hammering
  • Conducting
  • Engineering
  • Mining

Correct Answer: Mining

Q 10. HOW MANY BITCOINS CAN EVER EXIST?

Option:-

  • 15 Million
  • 21 Million
  • 50 Million
  • Infinite amount

Correct Answer: 21 Million

Q 11. WHAT YEAR IS THE LAST BITCOIN EXPECTED TO BE MINED BY?

Option:-

  • 2030
  • 2040
  • 2050
  • 2060

Correct Answer: 2040

Q 12. WHICH OF THESE COUNTRIES IS THE LARGEST MINER OF BITCOIN?

Option:-

  • Germany
  • Russia
  • United States
  • China

Correct Answer: China

Q 13. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF A BITCOIN CALLED?

Option:-

  • Satoshi
  • Bitoshi
  • Nanocoin
  • Ether

Correct Answer: Satoshi

Q 14. WHAT DOES P2P STAND FOR?

Option:-

  • Password to Password
  • Password to Product
  • Peer to Peer
  • Product to Peer

Correct Answer: Peer to Peer

Q 15. WHAT IS A NODE?

Option:-

  • A crypto blockchain
  • A blockchain transaction
  • A computer connected to a crypto network
  • An offline storage for cryptocurrency

Correct Answer: A computer connected to a crypto network

Q 16. WHAT IS A DAPP?

Option:-

  • A decentralized application
  • A demonetized application
  • A diluted application
  • A defined application

Correct Answer: A decentralized application

Q 17. WHAT IS THE TERM FOR WHEN A BLOCKCHAIN SPLITS?

Option:-

  • Fork
  • Hard Break
  • Splinter
  • Rupture

Correct Answer: Fork

Q 18. WHAT IS COLD STORAGE

Option:-

  • A crypto exchange
  • A way of holding cryptocurrency offline
  • A way of holding cryptocurrency online
  • A way to mine cryptocurrency

Correct Answer: A way of holding cryptocurrency offline

Q 19. WHICH OF THESE PEOPLE IS A CO-FOUNDER OF ETHEREUM?

Option:-

  • Vitalik Buterin
  • Satoshi Nakamoto
  • Jackson Palmer
  • Elon Musk

Correct Answer: Vitalik Buterin

Q 20. WHAT IS ETHEREUM?

Option:-

  • A Bitcoin token
  • A blockchain platform with its own currency
  • A Bitcoin mining platform
  • A process of pricing crypto transactions

Correct Answer: A blockchain platform with its own currency

Q 21. WHAT TERM BEST DESCRIBES A WAY IN WHICH CRYPTOCURRENCY CAN BE VERIFIED?

Option:-

  • Bridges
  • Defi
  • Halving
  • Proof of Work

Correct Answer: Proof of Work

Q 22. WHAT CHARACTERISTIC MAKES BLOCKCHAIN VIRTUALLY TAMPER-PROOF?

Option:-

  • Proof of Stake
  • Private Keys
  • Immutability
  • Network Regulated Security

Correct Answer: Immutability

Q 23. WHAT IS THE NAME OF THE FIRST ACADEMIC PAPER TO DESCRIBE BITCOIN KNOWN AS?

Option:-

  • Black Paper
  • White Paper
  • Green Paper
  • Red Paper

Correct Answer: White Paper

Q 24. HOW LONG DOES IT TAKE TO MINE ONE BLOCK OF BITCOIN?

Option:-

  • 30 seconds
  • 1 minute
  • 10 minutes
  • 30 minutes

Correct Answer: 10 minutes

Q 25. HOW OFTEN CAN YOU TRADE CRYPTOCURRENCY?

Option:-

  • 24 hours a day/7 days a week
  • 9:30am-4:30pm/ Monday-Friday
  • 9:30am-4:30pm/ Monday-Saturday
  • 12am-5pm/ Saturday and Sunday

Correct Answer: 24 hours a day/7 days a week

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article